ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΩ

Απέχει 250 μέτρα από την παραλία μπροστά στο χωριό Μαστιχάρι

Ένα πλήρως επιπλωμένο ξενοδοχείο διαμερισμάτων, το οποίο απέχει 250 μέτρα από την παραλία μπροστά στο χωριό Μαστιχάρι, προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις, με μοναδική προσωπικότητα και φιλοσοφία, συνδυάζει με επιτυχία όλα τα προνόμια ενός οικογενειακού ξενοδοχείου με τα στοιχεία και το ύφος μιας ακόμα ανώτερης κατηγορίας τουριστικό θέρετρο. Διαθέτει 2 ορόφους και 35 δωμάτια διαμερισμάτων (κάθε ένα περίπου 30-40 m2), πλήρως επιπλωμένα με συσκευές. Διαθέτει πισίνα, μπαρ, μίνι μάρκετ, εγκαταστάσεις πλυντηρίου και χώρο υποδοχής. Μόνο 5 λεπτά από το αεροδρόμιο.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στην πισίνα ή στον κήπο, μπάνιο με ντους, ψυγείο, τηλέφωνο.
Οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από ένα παλαιότερο συγκρότημα 16 διαμερισμάτων που χτίστηκε το 1985 ακολουθούμενο από ένα νεώτερο, μεγαλύτερο συγκρότημα 19 διαμερισμάτων το 1991.
Η οικογενειακή επιχείρηση φιλοξενίας έχει ξεχρεώσει από το 2010, με ενυπόθηκα δάνεια πλήρως πληρωμένα και χωρίς εκκρεμή χρέη. Η αξία των ακινήτων που εκτιμάται από τις ελληνικές φορολογικές
αρχές είναι 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Δεδομένου ότι απαιτείται ορισμένη ανακαίνιση για την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργικότητάς του, η ζητούμενη τιμή είναι διαπραγματεύσιμη.

Αριθμός δωματίων με 3 τρίκλινα: 16,
Αριθμός δωματίων 4 τεσσάρων κλινών: 19
Σύνολο κλινών: 124
Έκταση 5.094.206m2
Ισόγειο 890 m2, όροφος 795 m2
Δωμάτιο για την επέκταση και την κατασκευή περισσότερων δωματίων (συνολικά 1372m2 για την κατασκευή)
Το κόστος επέκτασης και ανακαίνισης μπορεί να καλυφθεί εν μέρει από την ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με την νέα πολιτική επέκτασης των επιχειρήσεων
Συνολικό εμβαδόν κατασκευής μετά την ολοκλήρωση των έργων: 3.056.50m2


Πληροφορίες ξενοδοχείου
Τύπος δωματίων ταξινόμησης Τα κρεβάτια είναι ανοικτά
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Β 'Κατηγορίας 35 124 Εποχή
Αποστάσεις
από το αεροδρόμιο από το λιμάνι από την πόλη από την παραλία από το νοσοκομείο
4 χλμ. 0.3 χλμ. 22 χλμ. 0.25 χλμ 4 χλμ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com